FAQ

WAT IS GOED OM TE WETEN OVER DE PURA BITES? 

Alle PURA bites zijn gebaseerd op pure en natuurlijke producten. Ze worden gemaakt met enkel glutenvrije, lactosevrije (inmiddels zuivelvrije), en geraffineerd suikervrije ingrediënten. Aangezien onze bites vrij zijn van geraffineerde suikers, worden de bites gezoet met natuurlijke ingrediënten, zoals banaan en ahornsiroop.

Tijdens het maken van de bites is tevens rekening gehouden met de richtlijnen voor het FODMAP dieet. 

HOE WORDT JOUW BESTELLING VERWERKT?

- Via de pagina 'bestel online' kunt je jouw bestelling plaatsen! Kies de bites naar keuze en voeg deze toe aan jouw winkelmandje. Graag bij speciale wensen invullen of je de bites in TIEL of ELST wil ophalen.

- Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvangen wij jouw bestelling per mail.

- Zelf ontvang je ook binnen 24 uur een bevestiging van jouw bestelling.

- De betaling voldoe je NIET via deze website. Nadat wij jouw bestelling hebben ontvangen, krijg je een betaalverzoek per mail opgestuurd.

- Wanneer jouw bestelling klaar is, ontvang je een mail ter bevestiging en met verdere informatie over het ophalen van jouw bestelling.

- Voor meer informatie kun je hieronder meer informatie vinden omtrent onze bites, het bestelproces, de betaling, het ophalen van jouw bestelling en belangrijke informatie omtrent het bakproces en allergenen.

 

KAN IK SPECIALE VERZOEKEN PLAATSEN OF VRAGEN VOOR EEN AANPASSING AAN MIJN BITES?

Heb jij een speciaal verzoek voor jouw bites? Ook dat kan! 

Stuur dan een mailtje met jouw verzoek of neem contact op via het contactformulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken wij samen naar de mogelijkheden voor jouw speciale verzoek!

*speciale verzoeken zijn beschikbaar per 8 bites*


 

WAT IS HET BEWAARADVIES VOOR MIJN BITES EN HOELANG ZIJN ZE HOUDBAAR?

De PURA bites dienen in de koelkast bewaard te worden.

Ze zijn zeker 5 tot 6 dagen goed en net zo lekker, mits in de koeling bewaard en goed verpakt (in bijv. aluminiumfolie).

 

HOE VERLOOPT HET BESTELPROCES? 

De bestelrondes lopen iedere week t/m vrijdag -> dus tot en met vrijdag kun je een bestelling plaatsen voor de bakrondes die vanaf die komende maandag starten.

Wanneer (uiterlijk) op zaterdag de betaling voor jouw bestelling is ontvangen, kan de bestelling meegenomen worden voor de inkopen op zondag en doorgezet worden in de definitieve bakplanning voor die komende week. 

Zorg dus dat jouw bestelling uiterlijk op zaterdag is betaald, zodat jouw bites vanaf maandag kunnen worden afgebakken! -> (Is de betaling op zaterdag niet binnen? Dan kan zal jouw bestelling één week 

opschuiven, indien de betaling voor die zaterdag erop dan wel ontvangen is.)

 

Iedere zondag worden de inkopen voor de bestellingen gedaan en wordt de definitieve planning rond gemaakt voor de bakronde van die komende week. Vandaar dat de betaling op zaterdag ook ontvangen dient te zijn. 

De inkopen worden op zondag gedaan, zodat de verse en natuurlijke producten uiteraard ook zo vers mogelijk in de PURA bites worden verwerkt. Dat is wel zo lekker!

 

Dus: Heb jij jouw bestelling voor of op vrijdag geplaatst en is jouw betaling uiterlijk op zaterdag ontvangen? Dan wordt jouw bestelling doorgezet in de definitieve bakplanning die vanaf die maandag start!

 

Wanneer jouw bites klaar zijn, ontvang je ter bevestiging een mailtje met meer informatie over de locatie en wanneer jij jouw bestelling op kunt halen. 

 

Je kunt jouw bites dan op de aangegeven dag en afgesproken locatie ophalen! 


 

HOE KAN IK MIJN BITES BETALEN?

De betaling van jouw bestelling kun je voldoen middels het betaalverzoek, welke je na het plaatsen van jouw bestelling krijgt toegestuurd. 

 

LET OP! Zorg ervoor dat je het betaalverzoek uiterlijk op zaterdag hebt voldaan om jouw bestelling mee te kunnen laten nemen voor de inkopen van zondag en in definitieve planning voor de bakronde die vanaf die komende maandag start.


 

WAAR KAN IK MIJN BITES OPHALEN?

Wanneer jouw bites klaar zijn, ontvang je een mail met meer informatie over de dag en (afgesproken) locatie waar jij jouw bites op kunt halen.

 

WAT IS BELANGRIJK OM TE WETEN OMTRENT HET BAKPROCES VAN DE PURA BITES EN ALLERGENEN?

In al mijn bites worden uitsluitend glutenvrije, lactosevrije (inmiddels zuivelvrije) en geraffineerd suikervrije ingrediënten gebruikt. 

 

Aangezien ik vanuit mijn eigen keuken werk, en ondanks ik natuurlijk met alle goede zorg te werk ga (o.a een aparte oven gebruik en alles goed schoonmaak), kunnen mijn bites wel sporen van allergenen bevatten. Dit in verband met aanwezigheid van producten met allergenen in huis. Hiervoor kan ik dus GEEN garantie geven.

 

“Iedere bite PURA wordt met zorg en liefde van natuurlijke producten en glutenvrije, lactosevrije (zuivelvrije) en geraffineerd suikervrije ingrediënten gemaakt. 

Omdat ik alle bites in mijn eigen keuken maak, kunnen ze, door aanwezigheid van producten met allergenen in de keuken, wel sporen van allergenen bevatten. 

Aangezien de mate van overgevoeligheden per persoon erg kunnen variëren, ligt de verantwoordelijkheid geheel bij jou en is PURA niet aansprakelijk voor eventuele klachten na het consumeren van PURA bites.”

Bruine Eikenpage 8

4007JA

Tiel

purabites@gmail.com

KvK: 76144682

BTW nr: NL003049880B19

© 2020 by The Wight Studios